• + 411 90 768

LEI Å MALE, KJØP VEDLIKEHOLDSFRITT YTTERDØR! VI TILPASSET ØNSKET MÅL, UTEN TILLEGG. 250 forskjellige modeller Vedlikeholdsfritt isolert ytterdør, forsterket med OSB plate med jackodur pvc sendwich panel. Beregnet for nordiske forhold, i det anerkjente tyske profilsystemet Aluplast. www.aluplast.de Ytterdørene leveres som standard: utadslående med sylinderlås (5 låsepunkt) aluminium håndtak på begge sider med 3 nøkler 3D hengsler med justering i alle retning. Vi kan produsere dører og vinduer på spesialutførelse, noe som ikke trenger koste mer enn en standard dør koster.Vi produserer etter dine ønsker.

Balkongdør

Balkongdør etter din ønske - Våres balkongdør leveres som standard med aluminium håndtak, lås på begge siden med 3 nøkler. - Isolert brystning i valgfri høyde. Profilerete sprosser mellom glasene eller gjennomgående i flere størrelsen. - Ved kjøp av flere dører, kan få samme sylinderlås.

Heve- skyvedør

Den bevegelige dørrammen flyttes parallelt med den festede rammen som en tradisjonell skyvedør. Når den bevegelige delen blir åpnet, så løftes den opp og sklir lett på hjul med kulelager. Det går an å stoppe døren i hvilken som helst posisjon, den kan også låses og forlates med en liten åpning for lufting

Kipp og skyv

Skyvedør er spesielt egnet når du ønsker å gjøre maksimal bruk av plass og luftemulighet med sin tilt-funksjon mens savnet rikelig med lys inn i hjemmet ditt. Spesielt er åpningen systemet enkelt og maksimalnofunkcionalan tanke på at vi nå trenger hver tomme av plass der vi bor. Skyvedører er ideelt som et panorama, men også for små og trange rom med en terrasse eller uteplass.Fungerer feilfritt.

Foldedør

En foldedør i glass åpner opp huset ditt og bringer naturen nærmere. Foldedør er ideall for terrasse hvor estetikk og funksjonalitet av særlig betydning og må oppdateres. Åpen modus kan utledes fra en rekke ulike kombinasjoner av åpningen.Aktivdør brukes uavhengig av andre felter. Som et resultat, praktisk åpning og minimal dekning av plassen. Maksimal lekkasje av lys og frisk luft inn i rommet.

mer informasjon....